AP-Food udlejer køletrailere.

Book din køletrailer hos AP-Food, så er du sikker på hurtig, professionel og fleksibel service.

Alle priser er ekskl. depositum, levering, samt slutrengøring.

Priser
Leje pr. dag 500 kr.
Leje pr. weekend 1.100 kr.
Leje pr. uge 1.800 kr.
Langtidsleje pr. dag 200 kr.
Mål og vægt
Ladmål 305x170x200cm
Totalvægt 2.000 kg
Nyttelast 1.300 kg

Hent prisliste her


Mangler du en fleksibel og økonomisk løsning til midlertidige kølerbehov såsom større arrangementer, har vi den helt rigtige løsning hos AP-Food. Vores service af køletrailer leje er ideel til virksomheder og privatpersoner, der har brug for pålidelig køling ved særlige lejligheder eller som en midlertidig løsning. 

Vi tilbyder køletrailer leje i Højbjerg hvor vi er beliggende, men udlejer i hele Midtjylland. Har du derfor brug for vores hjælp i Århus, Viby eller nærtliggende byer, hjælper vi til. Med vores køletrailer leje får adgang til moderne og effektive køletrailere, der er designet til at opbevare alle slags fødevarer til de rette temperaturer.

Vi hjælper i hele Midtjylland

Køletrailer leje i Midtjylland – Perfekt til dit næste event

Køletrailere fra AP-Food er utroligt alsidige og kan anvendes i en række forskellige situationer og arrangementer, hvor der er behov for sikker og effektiv køling. Forestil dig, at du planlægger et stort udendørs bryllup midt i sommerens varme, hvor kolde drikkevarer er essentielle for gæsternes komfort. Her er en køletrailer fra AP-Food den ideelle løsning for at holde alt fra champagne til sodavand dejligt køligt.

Måske er du midt i at organisere en fødevaremesse, hvor forskellige udstillere har brug for opbevaring af deres drikke- og fødevarer ved specifikke temperaturer for at garanterer friskhed og kvalitet. Vores kølevogne kan nemt indstilles til præcise temperaturer, så du kan opnå optimal opbevaring uanset hvad du skal have på køl. 

Om det så er festlige arrangementer eller endda catering, kan du få gavn af vores køletrailer leje. Det er nemlig en nem løsning for dig at kunne sikre at mad- og drikkevarer forbliver friske til servering. 

Hvad får du ud af køletrailer leje i Midtjylland?

Der er mange fordele ved at du for det første anskaffer dig en kølevogn til dit arrangement, men også at du lejer fremfor at købe. Helt kort og præcist kan det koges ned til:

 • Forskellige anvendelsesmuligheder:
  Du kan nemt og bekvemmeligt opbevare letfordærvelige mad- og drikkevarer i vores kølevogn. Det er specielt brugbart til større arrangementer, men også hvis du har et industrikøleskab der skal serviceres, og du mangler midlertidig opbevaring indtil dit køleskab er operationel igen. 
   
 • Justerbare temperatur:
  Når vi leverer din mobile kølevogn, indstiller vi den selvfølgelig til den temperatur du har brug for. Er behovet for det, kan vi altid nemt give dig en vejledning i, hvordan du selv indstiller temperaturen. 
   
 • Prisoverkommeligt:
  Vi er iblandt de billigste i Danmark, og måske endda de mest prisvenlige. Derudover er vores køler vogne en ideel løsning, når du ikke har brug for et koldt lagerlokale året rundt. 

Vi hjælper også med alt inden for udlejning af borde, stole, service mm.

Få det bedste ud af din køletrailer leje

Uanset om du er arrangør for et firma, eller privatperson der sporadisk har brug for ekstra kølekapacitet, kan vi både hjælpe dig med en belejlig løsning, men giver dig også fordelen af omkostningseffektiviteten. Ved at leje frem for at købe, undgår du store investeringer i en dyr trailer, du højst sandsynligt ikke kommer til at bruge hyppigt.

Det er trods alt de færreste der har brug for en mobil kølevogn, hvilket er derfor vi tilbyder muligheden for køletrailer leje. Vi sørger samtidig for at give dig fleksibilitet, hvor du kan vælge lige præcis den lejeperiode, som du har brug for. Du behøver ikke at bekymre dig om langsigtede omkostninger eller opbevaring af traileren, når du ikke skal bruge den. 

Skal dit firma kun bruge en køletrailer et par gange om året, er det ideelt for dig at gøre brug af udlejning, så du netop undgår vedligeholdelsen, opbevaringen, og selve købet af hele enheden.

Kontakt os for køletrailer leje i hele Midtjylland

Har du spørgsmål, eller er du klar til at reservere din næste trailer, er vi altid klar på at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning. Du er velkommen til at kontakte os på 42191919 eller på info@apfood.dk , og så finder vi en trailer der passer til dit behov. 

Vi har allerede hjulpet mange glade kunder i hele Midtjylland, og hjælper også gerne dig med:

 • Ekstra kølerplads ved store arrangementer 
 • Mere behov for køl ved høj sæson 
 • Akut behov for køler, når uheldet er ude og de eksisterende kølerum er ude af drift, undgår dyre udkalds timer for en servicetekniker.
 • Nem transportabelt kølerum ved arrangementer ude af huset 
 • Nem køletransport til levering af mad ud af huset
   

Skriv til os  Ring til os