AP-Food udlejer frysetrailere.

Book din frysetrailer hos AP-Food, så er du sikker på hurtig, professionel og fleksibel service.

Alle priser er ekskl. depositum, levering, samt slutrengøring.

Priser
Leje pr. dag 700 kr.
Leje pr. weekend 1.500 kr.
Leje pr. uge 2.400 kr.
Langtidsleje pr. dag 270 kr.
Mål og vægt
Ladmål 305x170x200cm
Totalvægt 2.000 kg
Nyttelast 1.240 kg

Hent prisliste her


Hos AP-Food. byder vi på frysetrailer leje, med nogle af de bedste trailere på markedet. Vi giver dig lejemuligheder til både kortvarige og langsigtede behov. Samtidig er vores trailere rummelige, så du får god plads at opbevare dine varer på.

Vi tilbyder dig frysetrailer leje i Højbjerg, men dækker overordnet hele Midtjylland – Har du derfor brug for vores smarte løsninger i Århus, Viby eller nærtliggende byer, skal du ikke holde dig tilbage.

Vi hjælper i hele Midtjylland

Hvem kan gøre brug af frysetrailer leje? 

Den mest åbenlyse anvendelse af en mobil frysevogn, er helt klart inden for fødevareindustrien. Vores frysetrailer leje er til dig der har brug for en transportabel løsning, til at holde alt fra friske frugter, frost produkter som is, kød og færdigretter på køl. 

Vores løsning sikrer at dine varer opretholder dets friskhed, men også sikkerhed fra producent til forbruger. Traileren er for eksempel ideel til brug af større arrangementer, hvor det er nødvendigt at have ekstra plads til mad- og drikkevarer, der skal opbevares ved lave temperaturer. 

Vores frysetrailer leje er også perfekt til cateringbranchen, hvor midlertidige, men effektive køleløsninger er nødvendige. 
Mangler du en helhedsløsning udover vores frosttrailere, tilbyder vi også køletrailer leje, samt udlejning af borde, stole, service mm.

Kontakt os for udlejning af borde & stole

Hvorfor udlejning af frysertrailer frem for køb

At kigge efter frysetrailer leje frem for at fortage et køb giver dig helt klare økonomiske fordele, men også operationelle glæder. Du slipper fri for at foretage selve købet af fryservognen, hvilket ikke giver mening i de fleste tilfælde. 

Vi er selvfølgelig prisoverkommelige, og tilbyder vores udlejning til måske de bedste priser i Danmark. Vores trailere, uanset om det er til frys eller køl, er nem justerbare. Vi indstiller den altid for dig, og skulle behovet være for det vejleder vi dig også i, hvordan du selv kan indstille temperaturen. 

Vores trailere er både lette så du nemt kan koble den på et køretøj og fragte den, men er også rummelige. Du får derfor rigelig med plads at opbevare dine varer i. 

Kontakt os for frysetrailer leje i hele Midtjylland

Har du spørgsmål, eller er du allerede klar til at reserverer din trailer, så hører vi gerne fra dig på 42191919 eller på info@apfood.dk. Vi står klar til at hjælpe dig, med at finde den helt rette frysetrailer til dit event. 

Vi har allerede hjulpet mange glade kunder i hele Midtjylland, og hjælper også gerne dig med:

  • Ekstra fryserplads ved store arrangementer 
  • Mere behov for frys ved høj sæson 
  • Akut behov for fryser, når uheldet er ude og de eksisterende kølerum er ude af drift, undgår dyre udkalds timer for en servicetekniker.
  • Nem transportabelt fryserum ved arrangementer ude af huset 
  • Nem frysetransport til levering af mad ud af huset
     

Skriv til os  Ring til os